Hagelschade

 

Wanneer de temperaturen in Nederland stijgen, hebben we veelal last van ook weer enorme temperatuur dalingen.  Door  de extreme schommelingen in temperaturen trekken er flinke hagelbuien over ons land heen.

Deze hagelbuien brengen helaas ook erg veel schades met zich mee. Deze hagelschades worden niet alleen veroorzaakt bij caravan ‘s en huizen, helaas zijn er ieder jaar weer duizenden auto’s die beschadigt zijn.

Hagelschades kunnen gemakkelijk gerepareerd worden, doormiddel van uitdeuken zonder spuiten. Deze techniek zorgt ervoor dat deukjes weer hersteld worden, zonder dat hierbij lakherstel aan te pas hoeft te komen. Lastige plaatsen in de raamstijlen, en dakstijlen kunnen ook verholpen worden door de lijmtechnieken die hierop toegepast worden.

Dentworks is specialist in het repareren van hagelschades, en heeft al vele internationale ervaring, in zowel Duitsland, Zwitserland, België en Italië is Dentworks actief. Dentworks repareert hagelschades zowel voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen als particulieren.

Wanneer u vooraf een afspraak met ons maakt, bekijken wij eerst de auto, en de schade voordat er een prijs opgegeven wordt.

 
 

Onze werkwijze

 

Deze werkwijze hanteren voor particulieren wanneer wij samenwerken met  schadeherstelbedrijven bij grote aantallen auto’s werken wij volgens het hagel calamiteitenplan.
Wij werken nauw samen met gerenommeerde schadeherstelbedrijven waarbij wij in samenspraak met de schadeherstelbedrijven de hagelschades volledig kunnen herstellen.

 

Hagelschade